Hema

Verkooppunten

Vocking lever- en boerenleverworst bij HEMA

'Vocking leverworst...wereldberoemd binnen de eigen provinciegrenzen & EXCLUSIEF verkrijgbaar door het hele land, dus ook bij jou in de buurt!'

HEMA vindt het belangrijk dat mooie, lokale producten ook onder HEMA-label te verkrijgen zijn. Ons artikel is hier een mooi voorbeeld van: HEMA Vocking leverworst 350 gram. En daar zijn we trots op! Iedere HEMA-filiaal kan ons artikel bestellen. Let op: dat is alleen mogelijk bij de grotere HEMA-filialen die beschikken over een eigen vleeswarenafdeling.

EAN-codes

Bestellen HEMA Vocking leverworst 350 gram

Dit artikel is te bestellen bij iedere HEMA-filiaal met een eigen vleeswarenafdeling. Print dit ingredientendeclaratie-hema-vocking-leverworst-350-gram.pdf uit en geef dit aan de HEMA medewerker. Aan de hand van deze print kan het artikel voor je worden besteld.

Vocking leverworst zelf digitaal te bestellen? Dat kan via de HEMA-site. Mocht dit niet lukken, laat het ons weten via onze consumentenrubriek. Buiten de HEMA om zijn onze artikelen ook goed verkrijgbaar via andere supermarkten zoals AH, Jumbo, COOP, Boni, Hoogvliet of Deen.

Tip: De meeste filiaalhouders willen best op vraag van jou de Vocking leverworst apart bestellen; echter, soms willen ze dan dat je een heel kratje afneemt. Vocking Leverworst heeft een lange THT-datum en kun je ook prima invriezen. Geen probleem dus!

Heb je verder nog vragen of opmerkingen dan kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via onze consumentenservice.

Contact

Meer verkooppunten

Verkrijgbaarheid Vocking kroketten / Bitterballen
Lees meer
Wil je ook verkooppunt worden?
Lees meer

afb2.jpg
vocking-streamer.png

Wil je ook Vocking in het assortiment van jouw supermarkt?

Neem contact met ons op voor
de mogelijkheden!

Vocking worst voor
elk moment

Of je nu gaat borrelen met vrienden, een romantisch diner aan het koken bent of lekkere lunchboterhammen smeert: Vocking past bij elk moment.

Bekijk verkooppunten

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...