Historie

historie1.png

1891

Vocking,
sinds 1891!

Vanaf 1891 was slagerij Vocking actief in de Utrechtse binnenstad, om precies te zijn op de Steenweg 29. Binnen de Utrechtse grachten waren er ook meerdere slagerijen actief. Elke slagerij had hun eigen specialiteit. De specialiteit van slagerij Vocking was de typische Utrechtse (bak-) leverworst ofwel de Vocking leverworst. Dit authentieke recept is nooit veranderd en inmiddels dus 130 jaar oud!

historie2.png

Jaren '70

Verkrijgbaar in de supermarkt

In de jaren '70 en '80 van de vorige eeuw werd de stap naar de supermarkt gezet. Sindsdien zijn de heerlijke leverworsten en andere producten van Vocking ook bij jou om de hoek te krijgen. Vocking werd wereldberoemd in Utrecht en ver daarbuiten. In 1989 sloot de slagerij in de Utrechtse binnenstad haar deuren. De worstenmakerij in het Utrechtse bleef echter doorgaan tot de verhuizing in 1995.

historie3.png

1995

Verhuizing en de 4e generatie

In 1995 verruilde Vocking zijn standplaats van Utrecht voor Nieuwegein. Inmiddels staat onder leiding van Paul Vocking de 4e generatie aan het roer. Innovatie is de kracht van het bedrijf. Zo is het assortiment uitgebreid met hamburgers, braadworsten en vanaf 2020 zelfs de Vocking bitterbal en kroketten. Wat altijd is gebleven, is de bijzondere, authentieke smaak. Echt Vocking delicious dus!  

Vocking worst voor
elk moment

Of je nu gaat borrelen met vrienden, een romantisch diner aan het koken bent of lekkere lunchboterhammen smeert: Vocking past bij elk moment.

Bekijk verkooppunten

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...