Alle Vocking producten zijn 100% vrij van toevoegingen. Puur genieten dus.

Vocking is vooral bekend van de Vocking Leverworst, die we volgens ons beproefd familierecept al ruim 125 jaar op ambachtelijke wijze maken. Maar we hebben ook andere producten in ons assortiment. Nieuwsgierig? Kijk hieronder naar het complete overzicht.

 

Beefburger

Wat je noemt een burger van Utrechtse komaf! De Vocking beefburger is handgevormd en heeft een mooie, luchtige structuur. Bovendien is de beefburger heerlijk kruidig.

 

 

Ossenworst

De ossenworst is van origine een typisch Amsterdams product... In dit geval met een Utrechts tintje! Vocking ossenworst is een rulle, ambachtelijke ossenworst. Verkrijgbaar onder ons eigen merk en als private label. Lekker bij de borrel of bij de lunch. 

Klik hier voor recepten.

 

 

Gehaktballen

Me stadsie, me kluppie emme …. Vocking Gehak(t)bal! In dit geval geheel volgens Utrechtse traditie sinds 1891! Ook onze gehaktballen worden puur en met passie gemaakt.

Overheerlijk en traditioneel, rijkelijk gevuld met ui en een mooie luchtige structuur. Lekker Utrechts (of Hollands) met aardappelen en groente, of op een broodje.

 

 

 

 

Barbecue - BBQ

Vocking levert ook vlees voor de BBQ. Er is geen minimale afname; je kunt bestellen vanaf één persoon. Maar we verzorgen ook een groot feest of kleine partij(en). Ons BBQ-assortiment bestaat zowel uit vlees, vis en vegetarisch. Vraag naar de mogelijkheden of vul dit formulier in.

Een goede basis BBQ begint vanaf € 2,95 per persoon.

 

 

Van Vocking Leverworst tot vlees voor op de BBQ.
Er is genoeg variatie mogelijk met de producten in het assortiment van Vocking!