Vocking Leverworst verkrijgbaar bij HEMA

Vocking lever- en boerenleverworst bij HEMA

'Vocking leverworst...wereldberoemd binnen de eigen provinciegrenzen & EXCLUSIEF verkrijgbaar door het hele land, dus ook bij jou in de buurt!'


HEMA vindt het belangrijk dat mooie, lokale producten ook onder HEMA-label te verkrijgen zijn. Ons artikel is hier een mooi voorbeeld van: HEMA Vocking leverworst 350 gram. En daar zijn we trots op! Iedere HEMA-filiaal kan ons artikel bestellen. Let op: dat is alleen mogelijk bij de grotere HEMA-filialen die beschikken over een eigen vleeswarenafdeling. 

Bestellen HEMA Vocking leverworst 350 gram

Dit artikel is te bestellen bij iedere HEMA-filiaal met een eigen vleeswarenafdeling. Print dit HEMA Vocking leverworst 350 gram etiket uit en geef dit aan de HEMA medewerker. Aan de hand van deze print kan het artikel voor je worden besteld.

Vocking leverworst zelf digitaal te bestellen?

Dat kan via de HEMA-site. Mocht dit niet lukken, laat het ons weten via onze consumentenrubriek. Buiten de HEMA om zijn onze artikelen ook goed  verkrijgbaar via  andere supermarkten zoals AH, Jumbo, COOP, Boni, Hoogvliet of Deen.

Tip: De meeste filiaalhouders willen best op vraag van jou de Vocking leverworst apart bestellen; echter, soms willen ze dan dat je een heel kratje afneemt. Vocking Leverworst heeft een lange THT-datum en kun je ook prima invriezen. Geen probleem dus!

Heb je verder nog vragen of opmerkingen dan kun je rechtstreeks contact met ons opnemen via onze consumentenservice.