Alle Vocking producten zijn 100% vrij van toevoegingen. Puur genieten dus.

Ons assortiment

Vocking is vooral bekend van de Vocking Leverworst, die we volgens ons beproefd familierecept al ruim 125 jaar op ambachtelijke wijze maken. Maar we hebben ook andere producten in ons assortiment. Nieuwsgierig? Kijk hieronder naar het complete overzicht.

Voor meerdere partijen maken wij ons complete assortiment onder private label. Wil je daar meer over weten, neem dan contact met ons op.

 

 

Vocking leverworst

Pure leverworst... zoals het vroeger was! Binnen de leverworstsoorten is dit een ware specialiteit! Al meer dan 125 jaar maken we dit product volgens traditioneel familierecept.

Op zoek naar een ludieke actie? Bestel dan hier een Vocking leverworst van een meter. Succes gegarandeerd!

 

 

Lees meer

Vocking Boerenleverworst

Vocking boerenleverworst hebben we nog rijker gevuld, is grover van structuur en heeft een goede bite. Deze worst is op basis van ingrediënten absoluut 100% puur en daarmede uniek in zijn soort!

Het kruidenpakket is afgestemd op de algemene smaak van Nederland; niet te peperig en vooral niet te zout. Kortom, als ware boerenleverworst liefhebber ben je bij Vocking aan het juiste adres!

Bekijk hier de ingrediëntenlijst.

Vocking Slagersleverworst

Het geheim zit hem in het productieproces. Onze slagersleverworst is uniek omdat het volgens een koud proces wordt gemaakt; dit in tegenstelling tot de andere worstproducenten. Hierdoor heeft de worst een eigen karakter. Een lekkere smaak, een mooie kleur en een goede consistentie zijn de eigenschappen van deze leverworst!

Bekijk hier de ingrediëntenlijst.